top of page

COMMUNICALOOG

Als je zegt wat je wilt

dan gebeurt het...

Jan Machiela, Communicaloog

HIER vind u mijn CV.

Het verhaal begint in 1983 toen ik mijn eigen reclame-adviesbureau VIA Design begon, samen met mijn vrouw. Hoewel creatief en grafisch geschoold ligt mijn passie in de psyche van de mens. Met name de wijze waarop mensen communiceren en de effecten daarvan. Studie, onderzoek en (levens)ervaringen hebben me doen besluiten mijn kennis aan te bieden aan het bedrijven, organisatie en individuele aanvragen.

Begin 2001 introduceerde ik hiervoor  een nieuw begrip: Communicalogie, waarmee de synergie tussen communicatie en psychologie een feit is.
Samen met veelzijdige trainers uit mijn opgebouwde netwerk worden uiteenlopende trainingen en workshops ontwikkeld en gegeven.
Zelf kruip ik graag als een kameleon in vele gedaantes, omdat ik het vervelend vind om in een hokje te worden geplaatst. Met dit alles heb ik een doel: mensen uit hun bestaande patronen te halen als dat wenselijk is en gevraagd wordt.


Communicalogica: Als je zegt wat je wilt dan gebeurt het...
Dat klinkt als een toverformule, wat het niet is. Het is  eigenlijk zelfs veel eenvoudiger is als goochelen. Het is wel een wetmatigheid waar een aantal voorwaarden aan zijn verbonden: de kernwaarden van Communicalogie.

Die moeten worden gehanteerd door de zender, en dat ben jij!

Gemanierdheid
Eerlijkheid
Vertrouwen,
Enthousiasme en
Respect

Kijk naar de beginletters en je leest het woord ‘gever’. Hanteer deze kernwaarden bij het geven van een boodschap, in gedachten of hardop. Koppel daar de ambitie aan om zowel voor jezelf als voor anderen het leven als een sprookje te maken: lang en gelukkig leven en de eerste veranderingen zullen al snel te merken zijn...

Kom je er niet uit en kun je wel wat hulp en ondersteuning gebruiken?
Lees dan verder wat de
MindSet Dokter voor je kan doen...

Meer weten over Communicalogie: www.communicalogie.nl

 

bottom of page